چگونه لینک ‌ها را در رپورتاژ تقسیم کنیم؟

چگونه لینک ‌ها را در رپورتاژ تقسیم کنیم؟
فهرست مطالب

لینک دهی در رپورتاژ یکی از حساس ترین آیتم‌های گوگل در تشخیص فیک یا طبیعی بودن رپورتاژ است. برای همین آشنا بودن با نحوه صحیح لینک دهی ‌می‌تواند سوددهی رپورتاژ را تضمین کند.

در ادامه‌ی این مقاله قصد داریم تا شما را با مفاهیم کلی رپورتاژ آگهی آشنا سازیم و در نهایت اصول صحیح لینک دهی در رپورتاژ را به شما معرفی کنیم.

تبلیغات رپورتاژی

همان طور که از نام این بند پیداست؛ رپورتاژ نوعی تبلیغات اینترنتی در بستر کسب و کار به شمار می‌رود. در این نوع تبلیغات شما خبر یا مقاله‌ای با هدف جذب مخاطب را در وب سایتی قوی‌تر قرار می‌دهید تا با دریافت لینک از این وب سایت‌ها با یک تیر دو نشان بزنید:

  1. وب سایت خود را به مخاطبان وب سایت مرجع معرفی کنید.
  2. برای بهینه سازی یا سئوی وب سایت خود تلاش پایدار داشته باشید.

با توجه به این تفاسیر تبلیغات رپورتاژی یکی از بهترین انواع تبلیغات است که هم مخاطبان و هم گوگل را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

چگونه رپورتاژ آگهی بنویسیم؟

نوشته‌هایی که تحت عنوان رپورتاژ نوشته می‌شوند، در لابه‌لای محتواهای سایت‌ها منتشر می‌شوند. رپورتاژ آگهی‌ها نیاز به ادبیاتی صادقانه دارند و باید از بزرگ‌نمایی و اغراق نمایی در خصوص وب سایت مقصد در رپورتاژ جلوگیری شود. در صورتی که در رپورتاژ از ادبیات مثبت گرایانه افراطی استفاده کنید، مخاطب متوجه خواهد شد که مطلب رپورتاژ یک مطلب تبلیغاتی است. در این صورت تأثیر لازم را بر افکار خواننده نخواهد گذاشت. از طرفی در نوشتن رپورتاژ آگهی باید دقت کنید که گوگل تشخیص ندهد که این معرفی یا خبرنامه، به صورت فیک آماده شده

و شما با پرداخت هزینه یک صفحه از وب سایت مرجع را  خریداری کرده‌اید. در ادامه مقاله بیشتر به این نکات خواهیم پرداخت.

 ویژگی‌های رپورتاژ آگهی خوب

اگر قصد دارید خرید رپورتاژ آگهی را جز استراتژی‌های تبلیغاتی خود قرار دهید، خوب است بدانید که اگر رپورتاژتان از ویژگی‌های لازم بهره‌مند نباشد، احتمال بازدهی کم خواهد بود. به همین علت پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر گونه انتشار رپورتاژ؛ ابتدا آن را ارزیابی کنید.

  • داشتن یک کلمه کلیدی اصلی
  • داشتن دو تا چهار کلمه کلیدی فرعی
  • رعایت اصول سئو
  • زبان شناسی مخاطب
  • استفاده از حدود دو الی چهار کلمه فرعی
  • جلوگیری از زیاده گویی در محتوا
  • معرفی صحیح برند

انواع رپورتاژ

گوگل مانند همیشه، معیارهای صفر و یکی خود را در حوزه رپورتاژها نیز اعمال می‌کند و رپورتاژها به دو دسته خوب و بد تقسیم می‌شوند. رپورتاژهای خوب رپورتاژهای طبیعی هستند که برای گوگل نیز ارزشمند به حساب می‌آیند و رپورتاژهای بد رپورتاژهایی هستند که گوگل توانایی تشخیص فیک بودن آنها را دارد. در ادامه به معرفی بیشتر و بهتر این دو تعریف خواهیم پرداخت.

لینک دهی در رپورتاژ

 

رپورتاژ طبیعی

در این حالت وب سایت مرجع به طور خودجوش شما را شناسایی می‌کند و درباره شما، خدماتتان و رسالتتان با مخاطب خود صحبت می‌کند. یا گاهی شما مطلبی را در وب سایت خود منتشر کرده‌اید و سایت مرجع با الهام از شما مطلب دیگری را منتشر می‌کند. در مرحله بعد این وب سایت شما را به عنوان مرجع معرفی می‌کند.

رپورتاژ فیک

رپورتاژهای فیک در واقع همان سفارش‌های رپورتاژی است که شما در ازای پرداخت یک مبلغ مشخص یک صفحه رپورتاژ خریداری می‌کنید و مطلبی در خصوص تبلیغ برند خود در آن منتشر می‌کنید.

در گذشته گوگل توانایی تشخیص فیک بودن رپورتاژ‌ها را نداشت و تمام رپورتاژها را طبیعی تلقی می‌کرد. اما .امروزه معیارهای بسیاری دارد که با در نظر گرفتن ‌آن‌ها مشخص می‌کند که رپورتاژ شما طبیعی یا فیک است. با توجه به این موضوع، چه کاری می‌توان انجام داد؟ چگونه می‌توان رپورتاژ را طبیعی جلوه داد؟ یکی از این راهکارها نحوه لینک دهی صحیح است. در ادامه مقاله قصد داریم اصول صحیح لینک دهی را به شما معرفی کنیم.

در هر رپورتاژ چند لینک قرار دهیم؟

بسته به تعداد کلمات متن رپورتاژ تعداد لینک‌ها را انتخاب کنید. برای مثال اگر محتوای شما 800 کلمه است 4 لینک کفایت می‌کند. البته این موضوع اغلب توسط سایت های مرجع (سایت های منتشر کننده رپورتاژ) قبل از اقدام به خرید، مشخص می‌شود.

توجه داشته باشید که اگر از تمام لینک‌ها برای وب سایت خود استفاده کنید، حساسیت گوگل برانگیخته می‌شود و متوجه خواهد شد که شم یک صفحه از یک وب سایت قوی را به منظور منتشر کردن تبلیغ خود خریداری کرده‌اید. برای اینکه گوگل متوجه این موضوع نشود، باید نحوه صحیح لینک دهی را  فراگیرید. در بند بعدی به جواب سؤال “چگونه لینک‌ها را در رپورتاژ تقسیم کنیم؟” پرداخته‌ایم.

نحوه لینک دهی در رپورتاژ

در گذشته، اغلب افرادی که به بهینه سازی سایت‌ها مشغول بودند تمامی لینک‌های یک رپورتاژ را به وب سایت مد نظرشان مرتبط می‌کردند. امروزه گوگل این تکنیک را شناسایی کرده است و به  خوبی متوجه می‌شود این رپورتاژها و لینک‌ها فیک هستند. در نتیجه این کار روش خوبی برای گرفتن لینک از وب سایت‌های مرجع و قوی نیست. اما چگونه می‌توان از تکنیک رپورتاژ آگهی استفاده کرد؟

اگرچه گوگل توانایی تشخیص رپورتاژ را بر اساس تعداد لینک‌ها دارد اما می‌توان با انجام یک راهکار ساده، رپورتاژ را طبیعی جلوه داد. برای این کار لطفاً مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

1.ابتدا چند وب سایت مرجع خارجی در زمینه تخصصی خود انتخاب کنید.

لینک سازی

  1. در هر محتوا سه لینک از چهار لینک را به وب سایت‌های مرجع اختصاص دهید.
  2. یکی از چهار لینک مربوطه را به وب سایت خود اختصاص دهید.

با این تکنیک می‌توانید رپورتاژ خود را طبیعی کنید و به گوگل طبیعی بودن آن را نشان دهید.

3 4 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دیگر مطالب
ارتباط در
اینستاگرام
توی اینستاگرام، سعی می‌کنیم نکات سئو رو مختصر بگیم. این پیج هم برای محتوانویسان خوبه هم برای سئوکارای عزیز!
ارتباط در
تلگرام

توی تلگرام همیشه آنلاین هستیم. شما هرجا راحتید ما میایم اونجا!✌🏼

__________________

پیشنهاد می‌کنم برای گفتگو توی تلگرام از داخل گوشی روی دکمه کلیک کنین!

ارتباط در
واتس‌اپ

ما بیشتر توی واتس‌اپ با مشتریان در ارتباطیم و دریافت و تحویل پروژه ها از این بستر انجام میشن.

همینطور با نویسنده‌های محترم هم اینجا چت می‌کنیم اما توی ترلو کار رو مدیریت می‌کنیم.

__________________

پیشنهاد میکنم از داخل گوشی روی دکمه شروع کلیک کنید!

گفتگوی آنلاین در سایت

اگه درحال حاضر دوست ندارین هویت شما فاش بشه؛ می‌تونین با کلیک روی دکمه گفتگو (پایین – راست) با ما روی بستر سایت نقطه ویرگول گفتگو کنید!